perjantai 4. helmikuuta 2011

12- ja 11 päivää ystävän päivään.

Jooh tosiaan eilen en jaksanut/kerennyt kirjoittaa tai katsoa leffaa tätä varten mutta kävin kuitenkin katsomassa yhden elokuvan joka tosin ei aiheellisesti sovi mutta I dont give a f*ck. Jos joku lukia suuttuu tästä ni antaa tulla vaan.

Lemmy The Movie (2010)
Eilen tosiaan suomessa julkaistu dokumentti elokuva Lemmy Kilmisteristä Motörheadin ainoasta pysyvästä jäsenestä. Huumoria tästä dokumentista ei puutu (nauroin itseni kyyneliin). Aivan loistava dokumentti, tosin ihmiset joita aihe ei niinkään kiinnosta voivat hieman ihmetellä joitakin asioita tai termejä, sillä Heavyrock kulttuuri on toisille ihmisille aika vieras. Tuossa Rockki kulttuurissa Lemmy on aivan omaa luokkaansa, Lemmy on termi. Joten jos et tiedä mitä miehiä Lemmy Kilmister on, täytä tuo aukko yleissivistyksessäsi sillä se on niin suuri että sietäisi hävetä.

Tämä dokumentti saa multa <3<3<3<3<3 ja extra tähden * Loistavaa. Mun täytyy repiä jostain rahaa ostaakseni tää dvd.


Sitten päästään takaisin aiheen mukaisiin elokuviin.

Virgin Territory(2006)
Komedia. Itseasiassa aika jees leffa ei mikään ihan loistava mutta ihan kivaa ajanvietettä. Tarinaa kertoo Maalari joka pukeutuu papiksi. Tarinan pää osassa on Lorenzo joka on nuorukainen jolla on paha tapa joutua vaikeuksiin ja Pampinea joka on kaunis rikas neito jolla on vientiä kerrakseen. Hankala yhtälö mutta asiat selviää lopussa kummiskin.
Tälle <3<3 ajan vietettä jos ei muuta keksi

Ei kommentteja: