keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Me turhat otukset.

Porukat kyselee aina mun kuulumisia ja siihenhän ei ole oikeeta vastausta. Jos kerrot totuuden (in my case helvetin huonosti) sitä seuraa kysymys Miksi johon ei myöskään ole oikeaa vastausta koska kysymys Miksi on yleensä erityisesti kuulumisissa mielipide kysymys ja erityisesti mun tapauksessa. Vaikeinta tässä on se että mitä tahansa sä vastaat erityisesti jos olet rehellinen toiselle osapuolelle keskustelussa syntyy miljoonakakssataakolmetuhattaneljäsataa ja yksi kysymystä lisää. Se on äärimmäisen ahdistava tunne kun tiedät että sun on joko pakko keksiä ihan helvetin hyvä selitys (jota ei ole) miksi sulla ei mene hyvin tai valehdella ihmiselle joka todennäköisesti luottaa suhun kuin perus kallioon ja johon sä luotat aivan vähintäänkin yhtä paljon. Mutta mitä sitten tehdä? Kertoisko joku kiltti ihminen miksi tämä on niin vaikeaa? Mikä helvetti on tehny meistä ihmisistä niin helvetin tyhmiä? Mä en vaan voi ymmärtää tätä. Ihmiset ei ymmärrä toisiaan.
Onko kukaan muu ajatellu kuinka paljon fiksumpia eläimet on? Katotaas vaikka oravia. Ne on luonnostaan uteliaita ja ne yrittää koko ajan oppia asioita vaan koska ne on sellasia. ja Oravat ymmärtää toisiaan jollain tasolla. Tai vaikka katotaas joutsenia. Joutsenet saattaa olla yhen kumppanin kanssa koko elämänsä (jollei se kuole ennen toista). Onko kukaa koskaan kuullu uskottomasta joutsenesta? Ihmiset ja eläimet eroaa toisistaan vaan sillä että ihminen osaa kävellä ja puhua. Osaahan eläimet kommunikoida toistensa kanssa ja papukaijanki voi opettaa puhumaan ihmisen kanssa. Ja apinat osaa halutessaan kävellä kahdella jalalla. Ainut on se että ihmiset luulee olevansa jotenki fiksumpia. Todellisuus on se että me ollaan todella turhia.
Meidän opettaja sanois tähän että "Ihmiset on tietyllä tavalla tärkeitä tuottamaan oman osansa energiaa sähkökemiallisiin reaktioihin supernovassa. Suuressa mittakaavassa me todella ollaan turhia." EI hätää must tuntuu et se ei itekkää ymmärtäny mitä puhu.

Loppu tulos. Kysymyksiin ei ole oikeaa vastausta. Me ollaan hiton tyhmiä ja sitäkin turhempia.


tähän loppuun mun turhan elämäni piristys.
Uusin escape the fate video.
Ja uudesta laulajasta sen verran että vaikka mua häikkääki se et se ei oo Ronnie(ETF:n entinen laulaja Ronnie Radke) ni se on kummiski ihan hyvä. (kaikkeen tottuu paitsi kaks metriseen jääpuikkoon perseessä ja sekin sulaa pois)

1 kommentti:

Lemoncello kirjoitti...

Täytyy muuten sanoa et oot oikeessa. Ihmisrotu on maailman tyhmin keksitty asia sitten kirppujen O.o. Se on tosi paha ymmärtää toista jos ei ite oo kokenu samaa ja sitä rataa... Tää on tää normaali litannia ;D
-Lemoncello